Iets te vieren?

Bent u, uw partner of een van uw kinderen binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan, wilt u een gezellige dag met uw familie organiseren, wilt u de geboorte van uw zoon of dochter vieren, neemt uw collega binnenkort afscheid, komt de laatste avond als vrijgezel eraan of bent u juist al zoveel jaar getrouwd met uw grote liefde? Het kan allemaal gevierd worden bij Bergsche Plas! En ieder feest kan worden uitgebreid met onze workshops en activiteiten.

Wij maken graag uw offerte op maat. Neem hiervoor contact op met onze ervaren Party Manager.

Download de Informatiebrochure !

5837-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze locatie zit midden in het bos gelegen aan het water, waardoor u net buiten Rotterdam kunt genieten van de natuur en uw privacy. Direct naast het restaurant is voldoende parkeergelegenheid, waardoor Bergsche Plas voor iedereen toegankelijk is.

Verjaardag

Uw verjaardag klein of groots vieren? Bij Bergsche Plas kunt u volledig naar uw wensen uw verjaardagsfeest invullen.

Bedrijfsfeest

Wilt u met uw personeel graag actief bezig zijn tijdens uw uitje of is het juist de bedoeling dat er gedanst wordt onder het genot van een hapje en een drankje? Dit is allemaal mogelijk!

Familiedag

Komt u binnenkort met de familie bij elkaar voor een gezellige middag, avond of dag? Wilt u een actieve workshop volgen of juist lang tafelen met elkaar? Het kan allemaal bij Bergsche Plas!

Vrijgezellenfeest

Gaat u binnenkort uw laatste avond als vrijgezel vieren?

Jubileum

Bent u zoveel jaar getrouwd, zit u zoveel jaar in het vak of heeft een een ander memorabel moment waarbij stil moet worden gestaan!

Kraamfeest

Bent u net de trotse ouder van een zoon of een dochter en wilt u deze komst met familie, vrienden en kennissen vieren? Wij zorgen voor de ‘blauwe’ en/of ‘roze’ hapjes en drankjes! Uw kraamfeest kan door ons worden afgemaakt met de juiste entertainment.

Borrel

Gaat er binnenkort een collega weg, ben je net afgestudeerd of heb je gewoon zin in een borrel met vrienden?

Wilt u bij de gehele organisatie van uw feest een helpende hand of zelfs alles uit handen geven? Wij hebben de juiste contacten en zorgen dat uw feest tot in de puntjes een succes wordt.