Selecteer een pagina

Trouwen

Bij de Bergsche Plas verzorgen wij al jaren voor vele bruidsparen op maat gemaakte bruiloften. Vanaf de ceremonie tot aan de feestelijke afsluiting kunnen wij u helpen bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksdag! Het is natuurlijk ook mogelijk om een of meerdere onderdelen bij ons te laten plaatsvinden.

Wij hebben als officiële trouwlocatie al voor meer dan 150 bruidsparen de ceremonie verzorgt. Met mooi weer kan de ceremonie plaatsvinden bij ons op de landtong, met het prachtige uitzicht aan het water. Indien het weer minder is kan er een luxe tent worden gehuurd of kan de ceremonie binnen plaatsvinden.

Nadat uw huwelijk is voltrokken kan er worden geproost op uw mooie verbintenis.

Natuurlijk kan u bij de Bergsche Plas ook dineren. Denk bij de keuze voor een diner na over wat voor sfeer u graag zou willen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een formele sfeer met een sit down diner. Zou u graag een wat lossere sfeer zien, is een (Italiaanse) barbecue of een walking diner waarschijnlijk een goede keuze voor u. Wij denken graag met u mee en daarom zijn andere opties ook altijd bespreekbaar.

Bij de Bergsche plas kan uw huwelijksdag ook feestelijk worden afgesloten! Met de verschillende ruimtes en terrassen is onze locatie perfect voor een receptie of een feestavond. U hoeft alleen maar voor de gezelligheid te zorgen en wij regelen de rest. Denk hierbij aan hapjes, drankjes, sfeer en service.

Wij kunnen u ook verder helpen met de organisatie van uw huwelijk. Na de organisatie van talloze huwelijken hebben wij de leukste ideeën voor de styling van uw bruiloft.

Bent u nog op zoek naar een fotograaf, dj, live band of entertainment vraag naar onze contacten!

U bent natuurlijk van harte welkom om onze locatie te bekijken. Wij ontvangen u graag op afspraak.

Download hier de informatiebrochure.                                  Klik hier voor een foto impressie

Left Menu Icon