Via onze partner Skills and Drills kunnen wij een verscheidenheid aan groepsactiviteiten aanbieden. Deze activiteiten zijn via ons te boeken en worden nabij ons familierestaurant Bergsche Plas uitgevoerd.

Onderstaande activiteiten zijn exclusief eten & drinken. Kijk hiervoor in de menukaart of de informatiemap.

We hebben voor alvast een selectie voor u gemaakt. (Mocht u een andere activiteit in gedachte hebben verwijzen wij u door naar de website van skillsanddrills)


Militaire vorming

militaire_vorming_kecil_full

Wilt u nogmaals uw militaire training herbeleven, bent u van een jongere generatie, was u dienstweigeraar of bent u destijds afgekeurd? Skills and Drills biedt u de mogelijkheid om een militaire vorming te ondergaan.

Onder professionele begeleiding voert u, samen met uw teamgenoten, zowel spannende als amusante missies uit. Met behulp van boomstammen, touwen, zandzakken en andere attributen zult u de uitdagende missies proberen te overwinnen. De missies die u krijgt kunt u alleen als groep overwinnen. Communicatie en samenwerking is dan ook van groot belang. Naast de missies zult u nog andere obstakels zoals mul zand, omgeploegde akkers en sloten tegenkomen die overwonnen moeten worden. Na afloop van de militaire vorming zullen de missies geëvalueerd worden onder begeleiding van de instructeurs.

Iedereen, ongeacht fysieke conditie, kan deelnemen aan de militaire vorming. De missies worden dan ook aangepast aan de fysieke mogelijkheden van de groep.

Min – max personen Kosten Wanneer mogelijk? Voorwaarden
Vanaf 20 personen € 25,00 p.p. In overleg Consumptie & gerecht verplicht


Wie is de Mol?

dsc02260_500x180_500

‘Wie is de Mol?’ is gebaseerd op het populaire televisie programma dat menig televisiekijker bezig houdt tussen de uitzendingen door. Wie is nou toch die Mol?!

Bij Skills and Drills kunt u de kneepjes van het spel zelf ervaren en de spanning van de deelnemers ondervinden.

Met uw groepje dient krijgt u verschillende opdrachten mee, sommige voor de hele groep, maar ook een individuele opdracht! Deze opdracht kan varieren van onschuldige verzamelopdracht tot de boodschap dat u de Mol bent en dus de groep moet saboteren!

Vooraf krijgt u een uitgebreide instructie zodat voor iedereen duidelijk is hoe het spel in elkaar zit en iedereen fantiek van start kan gaan.

Lukt het u om onontdekt te blijven? Of bent u juist degene die de Mol door heeft? Maak het mee  met ‘Wie is de Mol?’!

Min – max personen Kosten Wanneer mogelijk? Voorwaarden
Vanaf 20 personen € 25,00 In overleg Consumptie & gerecht verplicht

Zeskamp

zeskamp_top_full

Skills and Drills verzorgt een zeskamp met attractieve en ludieke spelen, waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Welk team legt het snelst en op de origineelste manier het parcours af?

Tijdens elk spelelement neemt u het op tegen een ander team. Door de grote variatie aan spel mogelijkheden die Skills and Drills biedt, wordt een zeskamp samengesteld die voor iedereen geschikt is.

Twee extra toevoegingen aan de zeskamp van Skills and Drills zijn het rode draad spel en de mogelijkheid van het inzetten van een joker. Zo blijft het tot op het laatste moment spannend welk team tot winnaar wordt uitgeroepen.

Mogelijke onderdelen van de Zeskamp bij Skills and Drills zijn:

 • Krachtbal
 • Kreupelen en blinden
 • Skippybal werpen
 • Rupsen
 • Koningin Eugenie
 • Stap tikkertje
 • Radioactieve vaten
 • Wandelende A
 • Vlot bouwen
 • Ring worstelen
 • SpongeBob
 • Sumo worstelen
 • Moeras spel
 • Brancard race
Min – max personen Kosten Wanneer mogelijk? Voorwaarden
Vanaf 20 personen € 25,00 p.p. In overleg Consumptie & gerecht verplicht