Borrel&Receptie

Voor het vieren van een leuke gelegenheid ben je bij de Bergsche Plas aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren met veel plezier allerlei feesten en partijen, of het nu gaat om een groot verjaardagsfeest, een kraamfeest, een bruiloft of een bedrijfsuitje.
Onze arrangementen zijn niet beschikbaar op zondagen en feestdagen.

Borrel en Receptie

Voor het vieren van een leuke gelegenheid ben je bij de Bergsche Plas aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren met veel plezier allerlei feesten en partijen, of het nu gaat om een groot verjaardagsfeest, een kraamfeest, een bruiloft of een bedrijfsuitje. Door onze meerdere ruimtes en terrassen is er voor elk gezelschap een geschikte ruimte te vinden.

Gelegen in het Lage Bergse Bos aan het water is Bergsche Plas uitstekend te combineren met grote buitenactiviteiten. Door de vele gratis parkeermogelijkheden direct naast Bergsche Plas kan er snel en dichtbij geparkeerd worden. Natuurlijk is een perfecte ligging niet voldoende, daarom maken wij jullie erop attent dat onze ervaren partymanagers alles tot in de puntjes regelen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Speciale wensen of een feest op maat?
Ons team vindt het een uitdaging om samen tot een bijzonder resultaat te komen. Neem voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op via info@bergscheplas.nl

Hieronder kunnen jullie onze brochures inzien waarin onze mogelijkheden met bijbehorende prijzen worden vermeld. Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen voor een persoonlijke ontmoeting.