Routebeschrijving

Route informatie

Hier ziet u de locatie van Bergsche Plas.

Gezien de bijzondere locatie, midden in het recreatiegebied Rottemeren, raden wij u aan de borden van het recreatieschap te volgen, zodra u in het Bergse Bos rijdt. De navigatiesystemen willen u nog wel eens een verkeerde kant opsturen. Kan de navigatie onze locatie niet vinden? Probeert u dan in de instelling van uw navigatie ook 'onverharde wegen tonen' aan te klikken.

!! LET OP! WEGWERKZAAMHEDEN GROENE BOOG !! :

Wat gaan ze doen?
Het terugleggen van de Rottebandreef over het dak van de tunnel ‘A16-Rotterdam’ is nu gepland in wk 41 (de week van 10 t/m 14 okt a.s.). De werkzaamheden starten op maandag 10 oktober 07.00 uur en zijn naar verwachting gereed op vrijdag 14 oktober rond 17.00 uur. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd.

 Wat merken we daar van?

De Rottebandreef is tussen de Vaandragerdreef en de Branddreef vanaf maandag 10 okt (07.00 uur) tot en met vrijdag 14 okt (17.00 uur) volledig gestremd voor alle verkeer. Ze gaan in die week de wegverharding aan weerszijden van de tunnel aanleggen en de twee oranje hulpbruggen weer verwijderen. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid:

  • langzaamverkeer wordt via de Vaandragerdreef en Bergse Linker Rottekade omgeleid naar de Irenebrug (en vice versa);
  • autoverkeer wordt omgeleid via de Hoeksekade, Sporthoekpad, Leeuwenhoekweg, Bergweg-Zuid, Molenlaan.