Over ons

Wij zijn geopend voor afhaal, bezorgen en kom een kijkje nemen in onze winkel!

Lieve gasten,

Waar we bang voor waren is weer werkelijkheid geworden, helaas zijn de deuren van ons restaurant gesloten. Dit betekent niet dat we bij de pakken neer gaan zitten! Vanaf nu is ons afhaalloket elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Klik hier voor het menu aan ons afhaalloket

Ook zijn we in ons restaurant een eigen winkel gestart! Hier kunnen leuke pakketten worden samengesteld en zijn er vele leuke spullen te koop voor in huis. Bekijk hier onze webshop!

Daarnaast doen wij vanaf heden ook bezorgen, op deze manier kunnen jullie thuis genieten van de heerlijke gerechten die jullie bij ons gewend zijn. Klik hier voor het het bezorgmenu.

Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid in ons restaurant te ontvangen en tot die tijd zien we jullie graag aan ons loket, in de winkel of bij u thuis!

Familierestaurant Bergsche Plas is een gemoedelijke plek voor alle leeftijden.

Je kunt er spelen in Speelpolder de Bergse Vallei of in de zandspeeltuin voor het restaurant, varen met een waterfiets of fluisterbootje over de rustige wateren. Wandelen met of zonder hond en fietsen in de prachtige omgeving van het Lage Bergse bos is voor vele bezoekers een heerlijke vorm van ontspanning. Op een van de twee terrassen of binnen in ons ruime restaurant geniet je van het uitzicht over het water of van de natuur.

Wij hebben een gevarieerde menukaart met de lekkerste maaltijden, lunchgerechten en pannenkoeken. Ons enthousiaste en ervaren team staat elke dag klaar met een glimlach om jullie te ontvangen en in de watten te leggen!

Ook mogen wij ieder jaar weer veel bruidsparen helpen met de mooiste dag van hun leven. Als ervaren trouwlocatie bieden wij maatwerk om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Daarnaast hebben we ook al talloze partijen mogen verzorgen en diverse evenementen georganiseerd.

Bootje huren
Lekker ontspannen bij ons op de plas? Huur een fluisterbootje of waterfiets!