Trouwen

Trouwen bij de Bergsche plas

Bij de Bergsche Plas verzorgen wij al jaren op maat gemaakte bruiloften. Vanaf de ceremonie tot aan de feestelijke afsluiting kunnen wij jullie helpen bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksdag! Het is natuurlijk ook mogelijk om een of meerdere onderdelen bij ons te laten plaatsvinden. 

Na de organisatie van talloze huwelijken hebben wij de leukste ideeën voor de styling van jullie bruiloft.

Willen jullie meer informatie of een vrijblijvende optie mail dan naar: iris@bergscheplas.nl

Bekijk hier onze brochure voor 2024

Say Yes!

Wij hebben als officiële trouwlocatie al voor vele stellen de ceremonie verzorgd. Met mooi weer kan de ceremonie plaatsvinden bij ons op de landtong met het prachtige uitzicht aan het water. Indien het weer minder is, wordt er gebruik gemaakt van onze luxe tent zodat de ceremonie alsnog aan de waterkant kan plaatsvinden.

Nadat jullie huwelijk is voltrokken, kan er worden geproost op jullie mooie verbintenis.

Wij organiseren ieder jaar ‘Trouwroute langs het water!’

Een dag vol inspiratie om jullie als bruidsparen in spe een bruiloft te laten beleven! Check onze website voor meer informatie www.trouwroutelangshetwater.com

Diner

Natuurlijk kunnen jullie bij de Bergsche Plas ook dineren. Denk bij de keuze voor een diner na over wat voor sfeer jullie graag willen. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een formele sfeer met een Shared Dinner. Zouden jullie graag een wat lossere sfeer zien is een (Italiaanse) barbecue of een Walking dinner waarschijnlijk een goede keuze voor jullie. Wij denken graag met jullie mee en daarom zijn andere opties ook altijd bespreekbaar.

Party Time

Bij de Bergsche Plas kan jullie huwelijksdag ook feestelijk worden afgesloten in ons restaurant! Met de verschillende ruimtes en terrassen is onze locatie perfect voor een receptie of een feestavond. Jullie hoeven alleen maar voor de gezelligheid te zorgen en wij regelen de rest. Denk hierbij aan hapjes, drankjes, sfeer en service.