Diners

Bij de Bergsche plas hebben wij vele leuke menu's samengesteld voor een heerlijk diner, denk hierbij aan een (Italiaanse) barbecue, sitdown diner, buffet of een walking dinner. Met onze meerdere terrassen en ruimtes kunnen wij voor elk gezelschap een leuke tafel of ruimte aanbieden. Deze arrangementen zijn te reserveren vanaf 20 personen.
Onze arrangementen zijn niet beschikbaar op zondagen en feestdagen.

Diners

Bij de Bergsche plas hebben wij vele leuke menu's samengesteld voor een heerlijk diner, denk hierbij aan een (Italiaanse) barbecue, sitdown diner, buffet of een walkingdinner. Met onze meerdere terrassen en ruimtes kunnen wij voor elk gezelschap een leuke tafel of ruimte aanbieden.

Gelegen in het Lage Bergse Bos aan het water is Bergsche Plas uitstekend te combineren met grote buitenactiviteiten. Door de vele gratis parkeermogelijkheden direct naast Bergsche Plas kan er snel en dichtbij geparkeerd worden. Natuurlijk is een perfecte ligging niet voldoende, daarom maken wij jullie erop attent dat onze ervaren partymanagers alles tot in de puntjes regelen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Speciale wensen of een feest op maat?
Ons team vindt het een uitdaging om samen tot een bijzonder resultaat te komen. Neem voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op via info@bergscheplas.nl

Hieronder kunnen jullie onze brochures inzien waarin onze mogelijkheden met bijbehorende prijzen worden vermeld. Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen voor een persoonlijke ontmoeting.

Brochures

Dinerbrochure